Ненаселен остров во Пацификот „потопен“ со 17 тони отпадоци - А1он
Почетна МагазинПатувања Ненаселен остров во Пацификот „потопен“ со 17 тони отпадоци
Патувања

Ненаселен остров во Пацификот „потопен“ со 17 тони отпадоци

16/05/2017 - 16:34 409 прегледи
Ненаселен остров во Пацификот „потопен“ со 17 тони отпадоци