(ВИДЕО) Џафери: Нема да има пречка да се избере нова Влада доколку Иванов одлучи да не го даде мандатот - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Џафери: Нема да има пречка да се избере нова Влада доколку Иванов одлучи да не го даде мандатот
Видео

(ВИДЕО) Џафери: Нема да има пречка да се избере нова Влада доколку Иванов одлучи да не го даде мандатот

12/05/2017 - 15:07 1,592 прегледи
(ВИДЕО) Џафери: Нема да има пречка да се избере нова Влада доколку Иванов одлучи да не го даде мандатот