(ВИДЕО) Заев: Шест пратеници од ВМРО-ДПМНЕ ги отворија вратите на Собрание - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Заев: Шест пратеници од ВМРО-ДПМНЕ ги отворија вратите на Собрание
Видео

(ВИДЕО) Заев: Шест пратеници од ВМРО-ДПМНЕ ги отворија вратите на Собрание

12/05/2017 - 11:10 2,799 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Шест пратеници од ВМРО-ДПМНЕ ги отворија вратите на Собрание