(ВИДЕО) Сејдиу: Реизбор на судиите за да нема луѓе кои судат врз етничка и верска основа - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Сејдиу: Реизбор на судиите за да нема луѓе кои судат врз етничка и верска основа
Видео

(ВИДЕО) Сејдиу: Реизбор на судиите за да нема луѓе кои судат врз етничка и верска основа

09/05/2017 - 13:09 505 прегледи
(ВИДЕО) Сејдиу: Реизбор на судиите за да нема луѓе кои судат врз етничка и верска основа