Андреас Елснер, нов главен извршен директор на Македонски Телеком - А1он
Почетна Економија Андреас Елснер, нов главен извршен директор на Македонски Телеком
Економија

Андреас Елснер, нов главен извршен директор на Македонски Телеком

25/04/2017 - 14:11 130 прегледи
Андреас Елснер, нов главен извршен директор на Македонски Телеком