Се катапултираше пилот на авион од носачот „Карл Винсон“ - А1он
Почетна Свет Се катапултираше пилот на авион од носачот „Карл Винсон“
Свет

Се катапултираше пилот на авион од носачот „Карл Винсон“

21/04/2017 - 20:24 796 прегледи
Се катапултираше пилот на авион од носачот „Карл Винсон“