Полицијата спречила напад со автомобил-бомба во југоисточна Турција - А1он Advertisement
Почетна Вести Полицијата спречила напад со автомобил-бомба во југоисточна Турција
Вести

Полицијата спречила напад со автомобил-бомба во југоисточна Турција

21/04/2017 - 20:12 71 прегледи
Полицијата спречила напад со автомобил-бомба во југоисточна Турција