(ВИДЕО) Илиевски-Дамовски: Итна собраниска седница со една точка, распишување на предвремени избори - А1он Advertisement
Почетна Македонија (ВИДЕО) Илиевски-Дамовски: Итна собраниска седница со една точка, распишување на предвремени избори
Македонија

(ВИДЕО) Илиевски-Дамовски: Итна собраниска седница со една точка, распишување на предвремени избори

21/04/2017 - 19:32 2,672 прегледи
(ВИДЕО) Илиевски-Дамовски: Итна собраниска седница со една точка, распишување на предвремени избори