Стивен Ховарт сака да го спаси светот и за тоа бара само 200.000 долари - А1он
Почетна МагазинТехнологија Стивен Ховарт сака да го спаси светот и за тоа бара само 200.000 долари
Технологија

Стивен Ховарт сака да го спаси светот и за тоа бара само 200.000 долари

21/04/2017 - 18:16 776 прегледи
Стивен Ховарт сака да го спаси светот и за тоа бара само 200.000 долари