Аргентина верува дека Брегзит ќе значи крај на поддршката на ЕУ за Фокландите - А1он Advertisement
Почетна Свет Аргентина верува дека Брегзит ќе значи крај на поддршката на ЕУ за Фокландите
Свет

Аргентина верува дека Брегзит ќе значи крај на поддршката на ЕУ за Фокландите

21/04/2017 - 17:41 62 прегледи
Аргентина верува дека Брегзит ќе значи крај на поддршката на ЕУ за Фокландите