Заев на средбата со Безак: Никој не смее да ги попречува државните интереси, мора да има решение по демократски пат - А1он
Почетна Македонија Заев на средбата со Безак: Никој не смее да ги попречува државните интереси, мора да има решение по демократски пат
Македонија

Заев на средбата со Безак: Никој не смее да ги попречува државните интереси, мора да има решение по демократски пат

21/04/2017 - 16:42 239 прегледи
Заев на средбата со Безак: Никој не смее да ги попречува државните интереси, мора да има решение по демократски пат