Донација на флејти за оркестарот во основното училиште „Јоаким Крчоски“ во Крива Паланка - А1он
Почетна Македонија Донација на флејти за оркестарот во основното училиште „Јоаким Крчоски“ во Крива Паланка
Македонија

Донација на флејти за оркестарот во основното училиште „Јоаким Крчоски“ во Крива Паланка

21/04/2017 - 16:34 28 прегледи
Донација на флејти за оркестарот во основното училиште „Јоаким Крчоски“ во Крива Паланка