(ВИДЕО) Ременски: Приоритет на новата Влада е системскo решавањето на проблемите на лицата со посебни потреби! - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Ременски: Приоритет на новата Влада е системскo решавањето на проблемите на лицата со посебни потреби!
Македонија

(ВИДЕО) Ременски: Приоритет на новата Влада е системскo решавањето на проблемите на лицата со посебни потреби!

21/04/2017 - 14:11 501 прегледи
(ВИДЕО) Ременски: Приоритет на новата Влада е системскo решавањето на проблемите на лицата со посебни потреби!