Во Охрид почна снимањето на играниот филм „Дедо и внук“ - А1он
Почетна Култура Во Охрид почна снимањето на играниот филм „Дедо и внук“
Култура

Во Охрид почна снимањето на играниот филм „Дедо и внук“

21/04/2017 - 12:47 125 прегледи
Во Охрид почна снимањето на играниот филм „Дедо и внук“