ЛП: Секој изгубен ден во стапувањето во функција на институциите ја зголемува опасноста во државата - А1он Advertisement
Почетна Македонија ЛП: Секој изгубен ден во стапувањето во функција на институциите ја зголемува опасноста во државата
Македонија

ЛП: Секој изгубен ден во стапувањето во функција на институциите ја зголемува опасноста во државата

21/04/2017 - 11:58 79 прегледи
ЛП: Секој изгубен ден во стапувањето во функција на институциите ја зголемува опасноста во државата