По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо - А1он
Почетна Свет По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо
Свет

По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

21/04/2017 - 10:35 40 прегледи
По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо