Трамп и Ердоган ќе се сретнат на 16. и 17. мај - А1он
Почетна Свет Трамп и Ердоган ќе се сретнат на 16. и 17. мај
Свет

Трамп и Ердоган ќе се сретнат на 16. и 17. мај

20/04/2017 - 18:14 86 прегледи
Трамп и Ердоган ќе се сретнат на 16. и 17. мај