Грчката Влада го обвини ММФ за забавување на преговорите со кредиторите - А1он
Почетна Економија Грчката Влада го обвини ММФ за забавување на преговорите со кредиторите
Економија

Грчката Влада го обвини ММФ за забавување на преговорите со кредиторите

20/04/2017 - 18:11 29 прегледи
Грчката Влада го обвини ММФ за забавување на преговорите со кредиторите