ДОМ: Рудниците ќе го уништат земјоделието и туризмот во Валандово, Дојран и Гевгелија - А1он
Почетна Актуелно ДОМ: Рудниците ќе го уништат земјоделието и туризмот во Валандово, Дојран и Гевгелија
Актуелно

ДОМ: Рудниците ќе го уништат земјоделието и туризмот во Валандово, Дојран и Гевгелија

20/04/2017 - 15:40 116 прегледи
ДОМ: Рудниците ќе го уништат земјоделието и туризмот во Валандово, Дојран и Гевгелија