ВИДЕО: Родителите на децата со пречки во развојот бараат итни промени, три дена ќе кампуваат спроти Собрание - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Родителите на децата со пречки во развојот бараат итни промени, три дена ќе кампуваат спроти Собрание
Македонија

ВИДЕО: Родителите на децата со пречки во развојот бараат итни промени, три дена ќе кампуваат спроти Собрание

20/04/2017 - 15:30 439 прегледи
ВИДЕО: Родителите на децата со пречки во развојот бараат итни промени, три дена ќе кампуваат спроти Собрание