Потпишан меморандум за соработка меѓу ФЕИТ и СОСУ „Илинден“ - А1он Advertisement
Почетна Македонија Потпишан меморандум за соработка меѓу ФЕИТ и СОСУ „Илинден“
Македонија

Потпишан меморандум за соработка меѓу ФЕИТ и СОСУ „Илинден“

20/04/2017 - 15:07 33 прегледи
Потпишан меморандум за соработка меѓу ФЕИТ и СОСУ „Илинден“