(ВИДЕО) Мехмедовиќ: Целта на новата Влада е да има лекови на рецепт цел месец - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Мехмедовиќ: Целта на новата Влада е да има лекови на рецепт цел месец
Македонија

(ВИДЕО) Мехмедовиќ: Целта на новата Влада е да има лекови на рецепт цел месец

08/04/2017 - 14:28 143 прегледи
(ВИДЕО) Мехмедовиќ: Целта на новата Влада е да има лекови на рецепт цел месец