(ВИДЕО) Марин: Итно да се повлече спрниот ДУП, Конески и ВМРО-ДПМНЕ го доведоа во ризик здравјето на граѓаните - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Марин: Итно да се повлече спрниот ДУП, Конески и ВМРО-ДПМНЕ го доведоа во ризик здравјето на граѓаните
Актуелно

(ВИДЕО) Марин: Итно да се повлече спрниот ДУП, Конески и ВМРО-ДПМНЕ го доведоа во ризик здравјето на граѓаните

06/04/2017 - 15:03 1,335 прегледи
(ВИДЕО) Марин: Итно да се повлече спрниот ДУП, Конески и ВМРО-ДПМНЕ го доведоа во ризик здравјето на граѓаните