(ВИДЕО) Шекеринска: Дали во 2011. година пишавте во програмата дека ќе ги амнестирате Хашките случаи? - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Шекеринска: Дали во 2011. година пишавте во програмата дека ќе ги амнестирате Хашките случаи?
Видео

(ВИДЕО) Шекеринска: Дали во 2011. година пишавте во програмата дека ќе ги амнестирате Хашките случаи?

29/03/2017 - 13:54 4,071 прегледи
(ВИДЕО) Шекеринска: Дали во 2011. година пишавте во програмата дека ќе ги амнестирате Хашките случаи?