ФБИ и НСА: Нема потврда за тврдењето на Трамп за прислушување - А1он
Почетна Свет ФБИ и НСА: Нема потврда за тврдењето на Трамп за прислушување
Свет

ФБИ и НСА: Нема потврда за тврдењето на Трамп за прислушување

20/03/2017 - 18:55 84 прегледи
ФБИ и НСА: Нема потврда за тврдењето на Трамп за прислушување