Општина Дебар 2016. година ја завршила со суфицит од 15,3 милиони денари - А1он
Почетна Економија Општина Дебар 2016. година ја завршила со суфицит од 15,3 милиони денари
Економија

Општина Дебар 2016. година ја завршила со суфицит од 15,3 милиони денари

20/03/2017 - 17:07 203 прегледи
Општина Дебар 2016. година ја завршила со суфицит од 15,3 милиони денари