Над 75 милиони долари за зачувување на културно-историското наследство во завојуваните зони - А1он
Почетна Свет Над 75 милиони долари за зачувување на културно-историското наследство во завојуваните зони
Свет

Над 75 милиони долари за зачувување на културно-историското наследство во завојуваните зони

20/03/2017 - 16:56 42 прегледи
Над 75 милиони долари за зачувување на културно-историското наследство во завојуваните зони