Иванов: Благодарност до Унгарија за иницијативата да се отфрли и осуди платформата од Тирана - А1он
Почетна Македонија Иванов: Благодарност до Унгарија за иницијативата да се отфрли и осуди платформата од Тирана
Македонија

Иванов: Благодарност до Унгарија за иницијативата да се отфрли и осуди платформата од Тирана

20/03/2017 - 16:02 309 прегледи
Иванов: Благодарност до Унгарија за иницијативата да се отфрли и осуди платформата од Тирана