Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец - А1он Advertisement
Почетна Регион Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец
Регион

Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец

20/03/2017 - 15:22 102 прегледи
Сојлу ја појасни изјавата за испраќање на 15 илјади мигранти во Европа секој месец