Германија ќе ја брани својата чест во спорот со Турција - А1он Advertisement
Почетна Свет Германија ќе ја брани својата чест во спорот со Турција
Свет

Германија ќе ја брани својата чест во спорот со Турција

20/03/2017 - 15:17 49 прегледи
Германија ќе ја брани својата чест во спорот со Турција