(ВИДЕО) Шилегов: Директорите на училиштата да не влегуваат во сценаријата на Груевски, ќе има одговорност! - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Шилегов: Директорите на училиштата да не влегуваат во сценаријата на Груевски, ќе има одговорност!
Актуелно

(ВИДЕО) Шилегов: Директорите на училиштата да не влегуваат во сценаријата на Груевски, ќе има одговорност!

20/03/2017 - 14:29 154 прегледи
(ВИДЕО) Шилегов: Директорите на училиштата да не влегуваат во сценаријата на Груевски, ќе има одговорност!