Еврогрупата денеска ќе дискутира за Грција, но не се очекува договор - А1он
Почетна Вести Еврогрупата денеска ќе дискутира за Грција, но не се очекува договор
Вести

Еврогрупата денеска ќе дискутира за Грција, но не се очекува договор

20/03/2017 - 10:07 25 прегледи
Еврогрупата денеска ќе дискутира за Грција, но не се очекува договор