(ВИДЕО) Шахпаска: Тодоров ги довел во ризик и бебињата во возилата на Итната помош, итно е потребна новата Влада - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Шахпаска: Тодоров ги довел во ризик и бебињата во возилата на Итната помош, итно е потребна новата Влада
Актуелно

(ВИДЕО) Шахпаска: Тодоров ги довел во ризик и бебињата во возилата на Итната помош, итно е потребна новата Влада

19/03/2017 - 14:50 758 прегледи
(ВИДЕО) Шахпаска: Тодоров ги довел во ризик и бебињата во возилата на Итната помош, итно е потребна новата Влада