ММФ го одложи разгледувањето на антикризната програма на Украина - А1он
Почетна Економија ММФ го одложи разгледувањето на антикризната програма на Украина
Економија

ММФ го одложи разгледувањето на антикризната програма на Украина

19/03/2017 - 10:59 128 прегледи
ММФ го одложи разгледувањето на антикризната програма на Украина