Монодрамата „Господ е жив“ на сцената на Велешкиот театар - А1он Advertisement
Почетна Култура Монодрамата „Господ е жив“ на сцената на Велешкиот театар
Култура

Монодрамата „Господ е жив“ на сцената на Велешкиот театар

19/03/2017 - 09:20 46 прегледи
Монодрамата „Господ е жив“ на сцената на Велешкиот театар