(ВИДЕО) СДСМ: Јакимовски ги задолжи граѓаните на Општина Карпош за 10,5 милиони евра - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) СДСМ: Јакимовски ги задолжи граѓаните на Општина Карпош за 10,5 милиони евра
Македонија

(ВИДЕО) СДСМ: Јакимовски ги задолжи граѓаните на Општина Карпош за 10,5 милиони евра

18/03/2017 - 12:46 778 прегледи
(ВИДЕО) СДСМ: Јакимовски ги задолжи граѓаните на Општина Карпош за 10,5 милиони евра