На саемот на автомобили во Франкфурт деби ќе има новиот модел на „Поло“ - А1он Advertisement
Почетна СпортАвтомобилизам На саемот на автомобили во Франкфурт деби ќе има новиот модел на „Поло“
Автомобилизам

На саемот на автомобили во Франкфурт деби ќе има новиот модел на „Поло“

17/03/2017 - 10:21 138 прегледи
На саемот на автомобили во Франкфурт деби ќе има новиот модел на „Поло“