По најевтиниот автомобил во светот, „Тата“ го создаде и спортскиот двосед „Рацемо“ - А1он Advertisement
Почетна СпортАвтомобилизам По најевтиниот автомобил во светот, „Тата“ го создаде и спортскиот двосед „Рацемо“
Автомобилизам

По најевтиниот автомобил во светот, „Тата“ го создаде и спортскиот двосед „Рацемо“

16/03/2017 - 11:36 223 прегледи
По најевтиниот автомобил во светот, „Тата“ го создаде и спортскиот двосед „Рацемо“