Васил Кузманоски избран за претседател на Нотарската комора на РМ - А1он Advertisement
Почетна Македонија Васил Кузманоски избран за претседател на Нотарската комора на РМ
Македонија

Васил Кузманоски избран за претседател на Нотарската комора на РМ

11/03/2017 - 20:47 328 прегледи
Васил Кузманоски избран за претседател на Нотарската комора на РМ