Уставот и државата се свети и нив не смее да ги чепка никој! - А1он Advertisement
Почетна Колумни Уставот и државата се свети и нив не смее да ги чепка никој!
Колумни

Уставот и државата се свети и нив не смее да ги чепка никој!

02/03/2017 - 09:04 1,279 прегледи
Уставот и државата се свети и нив не смее да ги чепка никој!