ММДЧП ја осудува Резолуцијата на Европскиот парламент - А1он
Почетна Македонија ММДЧП ја осудува Резолуцијата на Европскиот парламент
Македонија

ММДЧП ја осудува Резолуцијата на Европскиот парламент

18/02/2017 - 09:07 360 прегледи
ММДЧП ја осудува Резолуцијата на Европскиот парламент