Поддршката за членство во ЕУ во Македонија намалена на 77 отсто - А1он
Почетна Македонија Поддршката за членство во ЕУ во Македонија намалена на 77 отсто
Македонија

Поддршката за членство во ЕУ во Македонија намалена на 77 отсто

17/02/2017 - 16:00 52 прегледи
Поддршката за членство во ЕУ во Македонија намалена на 77 отсто