ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ предлага во Македонија натпреварот да биде кој со помалку учење и предмети ќе заврши училиште - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ предлага во Македонија натпреварот да биде кој со помалку учење и предмети ќе заврши училиште
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ предлага во Македонија натпреварот да биде кој со помалку учење и предмети ќе заврши училиште

17/02/2017 - 15:02 693 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ предлага во Македонија натпреварот да биде кој со помалку учење и предмети ќе заврши училиште