(ВИДЕО) Станковиќ: Штрајкот е неопходен, со месеци не можеме да оствариме контакт со нашите претпоставени - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Станковиќ: Штрајкот е неопходен, со месеци не можеме да оствариме контакт со нашите претпоставени
Македонија

(ВИДЕО) Станковиќ: Штрајкот е неопходен, со месеци не можеме да оствариме контакт со нашите претпоставени

17/02/2017 - 13:03 760 прегледи
(ВИДЕО) Станковиќ: Штрајкот е неопходен, со месеци не можеме да оствариме контакт со нашите претпоставени