Цела Европа се шегува со Трамп: Америка на прво место, кој сака да е втор? - А1он
Почетна Актуелно Цела Европа се шегува со Трамп: Америка на прво место, кој сака да е втор?
Актуелно

Цела Европа се шегува со Трамп: Америка на прво место, кој сака да е втор?

03/02/2017 - 19:42 1,482 прегледи
Цела Европа се шегува со Трамп: Америка на прво место, кој сака да е втор?