(ВИДЕО) Талат Џафери: Поради СЈО не влеговме во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Талат Џафери: Поради СЈО не влеговме во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ
Видео

(ВИДЕО) Талат Џафери: Поради СЈО не влеговме во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ

01/02/2017 - 10:22 4,211 прегледи
(ВИДЕО) Талат Џафери: Поради СЈО не влеговме во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ