ВИДЕО: Холандско ТВ шоу на креативен начин му ја претстави својата земја на Доналд Трамп - А1он
Почетна Видео ВИДЕО: Холандско ТВ шоу на креативен начин му ја претстави својата земја на Доналд Трамп
Видео

ВИДЕО: Холандско ТВ шоу на креативен начин му ја претстави својата земја на Доналд Трамп

25/01/2017 - 17:33 458 прегледи
ВИДЕО: Холандско ТВ шоу на креативен начин му ја претстави својата земја на Доналд Трамп