СДСМ: Граѓаните избраа нова Влада која ќе води реални политики, затоа Груевски е нервозен? - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Граѓаните избраа нова Влада која ќе води реални политики, затоа Груевски е нервозен?
Македонија

СДСМ: Граѓаните избраа нова Влада која ќе води реални политики, затоа Груевски е нервозен?

12/01/2017 - 11:55 634 прегледи
СДСМ: Граѓаните избраа нова Влада која ќе води реални политики, затоа Груевски е нервозен?