Паметните часовници „Самсунг“ од сега компатибилни со уредите на „Епл“ - А1он
Почетна МагазинТехнологија Паметните часовници „Самсунг“ од сега компатибилни со уредите на „Епл“
Технологија

Паметните часовници „Самсунг“ од сега компатибилни со уредите на „Епл“

12/01/2017 - 11:22 65 прегледи
Паметните часовници „Самсунг“ од сега компатибилни со уредите на „Епл“