Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја - А1он
Почетна Македонија Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја
Македонија

Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја

12/01/2017 - 10:04 24 прегледи
Дел од корисниците на улиците „Струмјани“ и „Козле“ утре два часа без струја